Хаос и страх

Аз ли не знам как да работя с търсачка или за Хасково от около полунощ няма никаква информация? Ако вярваме на публикуваното до момента, имало е доста грешки, нарушения и вероятно властови натиск. Явно борбата е жестока, но и страхът е голям, иначе защо местните медии биха мълчали така?

Преди четири години написах това и продължавам да го мисля.

Относно президентските избори – нито един от оставащите на балотаж не е моят избор. Не искам ББ да си има и президенство, а пък БСП вече ми звучи омерзително и непоносимо.

Тези дни започвам да привиквам към мисълта, че май оттук наътатък тези на които залагам ще са все губещи, понеже мнозинството определя правилата. Въпреки това гласът народен продължава да не ми звучи като глас Божи. Понятието „мъдростта на тълпите“ не се отнася до решенията на моите сънародници.

Реклами

3 thoughts on “Хаос и страх

  1. Тъй като всеки има право на мнение и от това следват много различия, нормално е да се намери някакво мерило, което да е максимално обективно.
    Невинаги, но в повечето случаи гласът на болшинството е правилен. Най-малкото ще задоволи максимален брой хора, а това е от огромно значение.

Коментарите са изключени.