Ти си терорист!

Ето какво открих при Делян Делчев:

„Мегапроцес започна в германския Конституционен съд по жалби на 34 000 граждани и 40 депутати срещу тоталното подслушване и следене по телефони и интернет. Най-големият куриоз е, че дори новата правосъдна министърка Сабине Лойтхойзер-Шнаренбергер е жалбоподателка.“

Там можеш да видиш и чудесното немско клипче за следенето на гражданите. Със субтитри на български.

Реклами

2 thoughts on “Ти си терорист!

 1. МВР, ДАНС, ГДБОП и всички останали репресивни структури, „неформално“ ръководени от мафията, са най-опасните организирани престъпни групи в България. Управляват се от нагли и безскрупулни (бивши и настоящи) „охранители“-изнудвачи-терористи, които просто обичат да „мачкат“ (изрично си го признават, дори по телевизията) други хора. Садисти, но не сексуални, а емоционални. Корумпирани до мозъка на костите си. Патологичти властолюбци без съвест и усет за красота и хармония.

  Дано някога прогледнат и проумеят колко ощетен живот водят и какво възмущетие и погнуса предизвикват.

  Трябва да се пазим от тях с всички разумни средства. Не можем да ги накажем – те сами са се наказали вече, та няма накъде повече. Съжалявам за откровеността. Но единственото спасение е да им покажем, че не ни е страх от тях. Всички на протест срещу МВР-мафията и нейните опити да узурпира още повече власт над живите и човечни хора!

  Нека не забравяме какво имат навика да вършат „органите“ (или „службите“), когато се набълбучат с власт:

  Не се е променил много техният манталитет и днес. Престъпността, охранявана от „органите на реда“, е само за „свои хора“.

  Всеки шофьор на такси в София знае кой шеф на РПУ кой бардак-наркоразпространителски център притежава „неформално“; един от вестниците на агент Бор – с многозначителното наименование „Нощен труд“ – продължава да „набира“ и „предлага“ „компаньонки под медицински контрол“, и всичко това при положение, че сводничеството „формално“ е престъпление. Митьо Очите е в затвора, но обогатяващият се десетилетия наред от натрапващото се от страниците на вестника му сводничество, агентът на Държавна сигурност (ДС) „Бор“ (понастоящем олигарх с пура), получи от своя колега, олицетворяващ „единството на нацията“, агента на ДС „Гоце“, Орден „Стара планина“. Какво им е виновна планината, питам се, та осраха така името й?

  Смрад! Смрад! Смрад! Сега искат и Интернет да завони от тях…

Коментарите са изключени.