Каузата на 14 годишните момчета

Защо нямат идея, че осве да се бият и да умират, могат да направят и други неща за страната си?

Advertisements

10 thoughts on “Каузата на 14 годишните момчета

 1. Мога да ти отговоря в две изречения.

  1. Защото и бащите, и дядовците им са на същия акъл.
  2. Защото никой не ебава да им каже, че е по-добре да живеят за страната си, вместо да умират за нея – в смъртта няма приятели и врагове, няма и смисъл.

 2. на въпроса си отговорила сама в предишната статия

  детският мозък лесно се промива

 3. Екстремни нива на глупост.

  За съжаление имат добри намерения, но лоша кауза – просто нямат достъп до алтернативна и градивна информация.
  „Физическата раззправа е единственото нещо в този момент, което може да вдигне хората“ – нямам думи направо…

 4. За съжаление тези деца са расли безпризорно, както много деца в България, защото родителите им са се чупили от работа, за да могат да ги пратят на училище и да им купят закуски, а учителите в училищата са правели същото за техните деца. За съжаление това е масово… За съжаление в даден момент при такова стечение на обстоятелствата до саморазправа ще се стигне и в България ще стане като в Гърция примерно. За съжаление никой не се опитва да спре това. За съжаление…

 5. не знам дали се вижда пример за „правене на нещо друго“ за страната 🙂 в публичното пространство. ако по някакво чудо се събудя на 14 (години) и кипя от енергия да направя нещо за България, къде ще открия подсказки за вариантите и какви ще бъдат те?

 6. До Б.И.
  Смисълът на смъртта е, че е край, след който идва Ново Начало, уважаеми господине! Юношите интуитивно разбират тази метафизична истина и знаят, че посредством смъртта става най-буквалното и пълноценно пречистване на духа! Стига смъртта да е саможертвена!

 7. Ти от бащите и дядовците им ли си? Щото си на същия акъл.

 8. бъдейки горе-долу на същата възраст като тез` младежи, ми идва думата „промивка“ на ума…
  и аз уж съм от „онова“ поколение, популярно с прогресвиното си затъпяване и ненужната агресия, но това не ми пречи да намирам поведението им за тъжно. и абсурдно.
  ако беше прекарал малко повече време в училище, вместо „по улиците“, всичко щеше да е малко по-добре. не че и образователната система е… кхъ.

Коментари са забранени.