Паси се извини

Соломон Паси не само се извини за казаното на 30 март, но и си посипа главата с пепел. Какви ли ще са реакциите на блогърите сега?

Advertisements

13 thoughts on “Паси се извини

 1. Според мен, тогава му се обърна прекалено голямо внимание. С наближаване на изборите, ще сме свидетели на още „чудеса“ от политиците.Ако беше искрен, щеше да го направи веднага.

 2. Соломон Паси припозна блогосферата в радетел за свобода на словото и сега блогърското братство какво да направело ? Да го предложи освен за президент на ООН ? Чат пат, булка се съмнявам кво питаш ?
  Дали може да ти свалят кандидатурата за нещо си с интернет ? Яп, може.
  Може да те разнесат като шефовете на Форд и Крайслер по всяка точка на земното кълбо преди да кажеш Индиана Джоунс и без да можеш да направиш нещо.

  Дали Паси е научил нещо от тв изявите си в тв която блогосферата гледа ? Съмнявам се. Съмнявам се изобщо в способността на това момче да учи. Защо ? Познанието е свързано с респект към носителите му. А Мони няма такъв. Кат начало, не респектира себе си … преценката му че може да има нещо общо с креслото в НАТО крещи „къф съм убавец“ Преценката му за абсолютните величини, в т ч свобода – кхъм, хайде да бъдем реалисти. Свободен в какво ? В партията дето там нещо 800 и обратно. Свободен да зачита чуждите свободи и помогне на затворените, примерно в Либия ? Е, тук името н ее Соломон, а Саркози. Свободен от корупционни практики ? Направо се засмях н асобственото си предположение.

  Блогосферата повече да реагира н апроблемите извън изборните програми – като собственото си участие в строежа на свободно гражданско общество, дето ще отмени поколението на Слабаков. това да направят, цена няма да имат…в исторически план, като им изгният костите де

 3. от трън та на глог – сега излезе, че хората, пишещи в интернет са потенциални престъпници.

 4. В кофти време се извин – прав е Владимир Иванов. Дори да не е така, пак не можеш да не си го помислиш. И все пак – предизборно или не, Паси се извини на блогърите в ефир и това е една достайна постъпка и рядко срещано явление в България.

 5. Мисля, че е добре, че Паси се извини на блогърите за това, че е добре разбран и направи съответните уточнения. Така диалогът се задържа в рамките на интелигентното общуване.

  За мене много по-опасна е работата на манипулаторите, особено – на политическите манипулатори в нета, облагодетелствани от анонимността на името и образа. Те биха могли да нанесат сериозни щети в интернет-пространството и да въздействат на големи количества хора, като пренасочват вниманието им в желана от тях посока. Разбира се имам предвид добри професионалисти, специално подготвени за тази доста мръсничка дейност. Предизборният период е добра илюстрация на твърдението ми.

 6. Извинявам се, машинописна грешка, да се чете – „че не е добре разбран“.

 7. Тогава премълчах, и сега ще си замълча. Честно казано, поведението му повече ми звучи като тактически и дипломатичен ход, но все пак му прави чест, че се е извинил.

 8. Соломон Паси е типичния евреин. Първия път се изпусна и показа истинското си лице и мнение, сега върти опашката и се прави на попарен и че съжалява. Аман от актьорчета.

 9. То, аслъ, Паси е център на Вселената и неговите брътвежи са най- важното нещо на този свят. Извинил се бил- голям праз. Големи яйца. Я го зае..е тоя кияк.

 10. Защо се занимавате с този нещастник? Дали е прост или не е – кой го интересува? Да го видим сега, като не го изберат за европейски депутат и не замине с герганчето – какви ще ги сърба тук сам… А и за БГ-депутат няма да му стане „играта“ май… Да го видим какви крокодилски сълзи пак ще лее пред екрана!
  А колкото до ljubima – госпожо, не се притеснявайте, че анонимността може да манипулира. Манипулира се само този, койтоиска да бъде манипулиран, за да се оправдава впоследствие, че някой друг му е виновен!
  За съжаление много от сънародниците ни са такива.

 11. Хайде пак заговорът на ционитите. Ееех.Но аз бих му препоръчала да прчете приказката за лошата дума.
  Ще почакам да видя какви действия ще подплатят думите му, а и наближават избори.

  Все пак, голяма крачка напред е.

 12. Една птичка – ОК, добре. Чакаме пролетта… 😉

  P.S. Всъщност Паси заедно с извинението даде да се разбере, че все пак според него е имал основание. И освен това се застрахова, че ако нещата отидат накъм затягане на контрола, няма да е виновен той, и изказването му не бива да се чете като сигнал за настъпление на цензурата, а причината ще е в процеси, започнали по-отдавна и то извън България. Симпатяга… 😀

  Интересно ми е дали пак щеше да се извини, ако реакцията в блоговете беше наполовина по-слаба, и/или ако ситуацията не беше предизборна.

 13. Според мен няма по-добър начин да се компрометираш от това да наречеш опонента си „типичен“ представител на групата, която не харесваш.
  Напр. „typical white person“ (така Барак Обама описва баба си, която го отгледала). Или „типичен евреин“ (вж. по-горе).
  Иначе и аз като някои преждеговоривши приветствам извинението, но не го смятам за искрено и нямам намерение да добавям Паси в блогрола си.
  Като цяло го харесвам, признавам му работата, която свърши за приемането ни в НАТО, а после за медиците ни в Либия. Там накрая Саркози обра лаврите, но преди това Паси ходи в Либия да яде лайна и да го оплюват разни статисти на Кадафи, това му признавам.
  Но изказването му за блогърите разкри, че се смята за богопомазан, а на един политик според мен не се полага да показва презрението си към простосмъртните. А ако го прави, нека остане без гласовете им.

Коментари са забранени.