Поли в „Бягство към победата“


Преди малко научих, че Поли ( Павлина Василева ) участва заедно с брат си в „Бягство към победата“. Много се радвам за Поли. Тя е един от любимите ми съграждани, читатели, блогъри, българи, майки, хора 🙂

Поли е добър, щедър и лъчезарен човек.

Работи като инструктор по аеробика, тае бо и подобни, включително за бременни и незрящи. Последното правеше съвсем безвъзмездно, докато разполагаше със зала. Дано участието и в Шоуто на Слави донесе популярност на каузата й и се намерят хора, които да помогнат за осигуряването на зала.

От две години Поли пише блога си LetsGym – пълен с упражения, полезни съвети, даже и готварски рецепти, а преди време написа своята вдъхновяваща история, която можеш да видиш на блога за успеха (както и видео, в което води тренировка).

Поли е не само фенка на Мистър Стоев, но и майка на прекрасната Ева и съпруга на любезния Наско, който ми осигури видео лекции на любимия ми Саполски.

Стискайте палци на Поли!!!

Можете да видите видео от кастинга и от диванчето на Слави, на което моите фаворити се чувстваха като у дома си. Поли rulz!

Advertisements

8 thoughts on “Поли в „Бягство към победата“

  1. Хм, почти не го гледам, че ми е много късно 🙂 Стар съм вече и лягам рано. Ще дръпна обаче някой торент да видя поне как се представят… Чувстват ли се като у дома си и с карта в ръце?

  2. чудех се аз на кого ми прилича тази жена…

    благодаря, че повдигна завесата 🙂

    (в страницата на шоуто са сгрешили представянето й. Поли летя с парапланер, а не с делтапланер.).

  3. Шоуто е много добро ама по какъв критерии избрахте тиа малоумници такива неща като задачи за 5 клас и столицата на второто българско царство го знае дъщеря ми която е в 1 клас. Тия манекенки са кухи лейки казано с две думи.

  4. най -добрата двойка ,пожелавам има да спечелят заслужават го

  5. Поли , Вашата двойка ми е фаворит. Много сте готини. Пожелавам Ви успех.

Коментари са забранени.