morgen art

Спя на пода. Когато се събудя, виждам тази етажерка. (Същата е като онази в офиса, но досега не е падала и нямам чувството, че ще падне).

Надрасках тази картинка смело с тънкописец, без да се страхувам от грешки. Дали от мен ще излезе художник? 😛

Тук можеш да я видиш отблизо.

Advertisements

6 thoughts on “morgen art

  1. кърпата с която си бършеш косата е до тетрадките с твоите мисли. носните кърпи са нещо като подпирачка на тетрадките с мисли. четките на по-долния етаж са наострили върхове в очакване да забодат някоя изхвръкнала мисъл от тетрадките или от кърпата за коса и след това да я превърнат в акварелно агрегатно състояние. франклин изглежда нехае за колекцията ти от аудиозаписи съдейки по геометричното разположение на тялото му или просто се опитва да види какво става на долния етаж. а там го очакват будизъм и даоизъм. щепселът на касетофона небрежно е провесил ноздри опитвайки се да подуши източният аромат под него. още една, две източни книги и боите най-после ще могат да паднат от етажерката, волно разпръсквайки цветове си във всички посоки. при добро стечение на обстоятелствата оранжево-червената гама може да изплиска камината и така ще си имаш огън без въобще да ти се налага да я палиш. така съвсем ще забравиш за нея и в умната ти главица ще се освободи още място за творчески набези. сините балони, сини като хубавите ти сини очи са напращели от любопитство, но присъствието на ютията леко ги стъписва. макар и със съдба на рядко захранван електроуред тя умее да вдъхва старомоден и ненужен респект с формата си. спортните уреди са истинската загадка в този многопластов ребус. но какво и живота без очарованието на неизвестността?!

  2. Хахахаха! Спортните уреди са истинска загадка, наистина 🙂 Особено за хората които ме познават офлайн 🙂 А очите ми се зелени 🙂 Витаминко, беше наистина забавен коментар 🙂

Коментари са забранени.