thank you for the music

Валентино, идваш или не, аз започвам да чистя, за да не завъдя мишки. Няма да се престаравам, разбира се – знаеш ме 🙂 В това време ще пея тази песен 🙂 Твърдо отказах да стана музикант, и всъщност не съм пропяла, а съм проговорила преди да проходя, но все пак обичам да пея някои песни с цяло гърло, че даже и да плача в това време – тази е една от тях. Кой знае, може някой ден да стана кънтри певица или пееща сервитьорка – животът е чудо 🙂

Advertisements

6 thoughts on “thank you for the music

  1. Животът е чудо, наистина! И АВВА са едно от музикалните чудеса, които не можеш да слушаш безпристрастно вече повече от 30 години!

  2. Валентина или Валентин – обръщението не е към нея или него, а към празника на любовта…
    Щял съм бил да бъда щастлив ако съм бил знаел за какво, казал онзи, не знам кой, когато настъпил празника, но не се знаело кога е било това…
    И т.н…, но все пак е било хубаво!!

    Поздравления и поздрави!

  3. Техните песни бяха, и си остават, оди на радостта от живота! Те характеризираха един съзидателен и устремен към красотата и жизнеутвърждаването свят! Щом днес отново се харесват, значи света върви в правилна посока.

  4. Мисля, че всички коментари са излшни относно АББА. За тях, както при мъртвите, важат 2 правила – или всичко или нищо. А другото правило е – ще са вечни.

Коментари са забранени.