Начини на говорене

Понякога изглежда че ако хората не задават въпроси, разговорите ще спрат и връзката ще се изгуби. Освен това, понякога изглежда, че задаването на въпроси придвижва към истината.

Всъщност се чувствам щастлива когато не се фокусирам върху въпросите – не се опитвам да намеря обяснение, не се опитвам да преценя собствения си въпрос. Обичам да разказвам истории и да мълча – без стратегия, спонтанно. Понякога по същия начин изскачат и въпроси.

Така е леко. А връзката е изначална и непрекъсната. Не можеш нито да я установиш, нито да я прекъснеш. Можеш да я заглушиш – непреднамерено, но от преднамереност. Можеш да я оставиш да изплува – без преднамереност, но понякога преднамерено.

Let me be.

add to del.icio.us : Add to Blinkslist : add to furl : Digg it : add to ma.gnolia : Stumble It! : add to simpy : seed the vine : : : TailRank : post to facebook

Advertisements

3 thoughts on “Начини на говорене

  1. Като че ли наистина ако всеки един спре да задава въпроси, то нищо не би било такова каквото го виждаме. Само се замислете малките деца как постоянно питат и разпитват за заобикалящото се, ако те спрат да с е интересуват, то какви хора с какво съзнание и интересни ще израснат. Нека сме благодарни, че сме любопитни и ни интересува всичко около нас. Темата е страхотна.

  2. Малко са сигурните и доказани начини човек да изкрава пари от вкъщи по интернет.
    Но все пак има няколко световни сайта, които предлагат подобно нещо.
    Един от тях е UpWork (бившия oDesk). Написа
    сме няколко статии по темата, които се
    надяваме да ви бъдат от полза.

Коментари са забранени.