любовен поздрав от моя фаворит

ако се чудиш какво прави Иван, да ти кажа, че пуска по някое клипче

разбира се, нищо не може да се сравни с това:

може би някой ден докато слушам Иван ще стартирам рубриката Love is …

засега пусни втората песен поне 3 пъти

а тук има изненада

Advertisements

7 thoughts on “любовен поздрав от моя фаворит

 1. Тоз малко трудно го понасям, но тази песен определено и още няколко други наистина ги направи добре. Доста талантлив певец, но като с магическа пръчица успя да накара половин България да го мрази и да стане идол на подрастващите от друга страна. Жалко

 2. Ами аз пак ще се повторя – според мен Иван имаше потенциал да стане българския музикален Чарлс Буковски, обаче го пропиля. Тази песен (второто видео) показва точно това – започва идеално, минава през пародията, но завършва, поне за мен, с подигравателен тон към самото изпълнение и към песента (вече пародирайки себе си), като принизява 😉 автора – Клептън.
  Твърде много пародии в пародиите (както навремето казах), Лид.
  Това не ми пречи да харесвам Иван, обаче. 🙂

 3. Лид, това първото обаче много ми хареса! Рових за повече инфо, но уви.
  Няма пародия в нея – Иван си казва, че люби песента и звучи искрено. Негово ли е парчето и кой композира музиката?
  Брей, това момче ще стане Буковски! 😉

 4. 🙂

  Втората песен се е въртяла (хмм) вече доста повече от три пъти. Може би не съм честен, защото твърде много симпатизирам на Ерик Клептън, но това не е извинение : а без съмнение това е едно от попаденията на шоуто. Сигурен съм, че Иван може да я направи още, още по-добре.

  Щурак, принципно. Ако е точно до музиката, което и гледам предимно, встрани от другото поведение има голям потенциал. Такъв тип, че да съумее да бъде умислен, и див.

 5. Можеше да стане не Буковски, а Мик Джагър. Можеше…

  И Буковски, и Джагър използват един и същ рекламен похват, известен в маркетинга като publicity stunt. Но… В тази страна повечето хора явно не са узрели за подобни неща

Коментари са забранени.