нямам проблем с Евгения Банева

а с всички останали, които умират да са на нейното място.

Сред тях има такива, които не крият, че ако имаха възможността, биха я хванали за красивата коса, и биха я завлачили и натикали в калта. Те никога не биха признали, че след това с удоволствие ще носят обувките и очилата й.

Има и друг тип – тези, които обвиняват първите в зелена завист. Те мило и мъдро биха казали “Дай, Боже, всекиму!”

Още по темата:

Да го духат бедните (от мен)

Закуска в Тифани (от мен)

Патетично (от Марфа)

Никой ли не иска да си предложи PRуслугите на Банева? Може пък да плаща добре.

Advertisements

13 thoughts on “нямам проблем с Евгения Банева

 1. А аз имам проблем с нея. Не знам дали искам да съм на нейно място, но най-вероятно не бих могла. Единствената ми мозъчна клетка понякога все пак успява да функционира, слава Богу.

 2. Аз нямам проблем с нея. Имам проблем с нейната порода. Имам проблем с ограничените, глупави и тесногръди, егоистични мъже и жени като г-жата.
  Имам проблеми с хора, които биха дали хиляди за чанти, обувки и очила, но не и за д апомогнат на човешко същество. Имам проблеми с хора, чиито свят е толкова мъничък, че само те се побират. С тези, които не си дават сметка, че планетата не съществуа заради тявх и че те трябва също да се грижат за нея. Имам проблеми с това, че ако тези хора изчезнат, ще изчезнат 60% от населението на планетата. Но нямам против това. Нека изчезнат, поне останалите ще могат да поправят вредата, която е била нанесена. Защото е крайно време…

 3. Аз също нямам проблеми с Хитлер, с удоволствие бих се возил в неговия мерцедес, а бронираната фуражка е бахти якото хрумване 😆

  Кво, трудил се е човекът упорито и е следвал мечтите си. Ама злите завистници все му отправят персонални нападки, само заради някакви си там дребни прегрешения спрямо човечеството …

  Я виж, слушал е даже музика на еврейски изпълнители насаме за отмора. А Банева сигурно си обича домашния любимец и релаксира сред свежа зеленина. Но не бива да бъркаме личния живот с работата, нали 😆

  Впрочем говоря напълно сериозно. Макар и с ирония.

 4. Аз съм като Скокльо – нямам проблем с нея и с кеф бих се возила на яхтата й, а с по-голям ще се гмуркам като гаджето на Елена Йончева, защото много обичах някога, ама колко години вече все нещо има причина да не отида до морето . На „Русалка“ с кеф бих отишла, много е як скалният бряг и още е дивичко – извън комплекса, де, преди години ходех на палатка там с разни приятели… Ама няма да й нося кожените палта, защото мразя убиването на животни. Очилата, дрешките и квото беше там подобно също не й ги ща – имам друго разбиране за облеклото и модата, и… абе, я стига съм дрънкала, а да кажа защо е полезно, че я има Евгения Банева:

  Парвенюшката й тъпота и наглост дават възможност на повече хора да разберат същността на българския олигарх. Което пък всява у мен някаква плаха надежда, че като се набере критична маса осъзнали се, обществото ни ще престане да бъде толкова леко манипулируемо от олигархо-мафиотския елит и последният ще бъде изметен.

  А ако не бе починала Дочка Банева, кво щеше да е? Много по-малко хора щяха да се питат абе как тоя бивш дребен комсомолски активист стана милионер за няколко години?

  Доколкото знам, първата госпожа Банева в личен план е била читав човек. Обаче от гледна точка на обществения морал и полезност фактът, че е знаела за далаверите, които са основата на Баневото богатство, я прави съучастник и виновна. Съжалявам, че говоря лошо за покоен човек, още повече за такъв, за когото знам от приятели негови, че е бил свестен, обаче това са фактите.

  Ако перифразирам Скокльо – да не бъркаме личното със социалното (функция, роля, задължения, значимост и т.н.)

 5. И да, и не. Ако цитирам Виктор Суворов:

  „Милиони убиват само онези, които се смятат за добри. Робеспиеровци стават не престъпниците, а най-добрите, най-хуманните хора. И гилотината е измислена не от престъпниците, а от хуманистите. Най-чудовищните престъпления в историята са извършили хора, които не са пили водка, не са пушили, не са изневерявали на жените си и са хранили катеричките с ръка …“

  Пресен пример е спорът около пуцаницата на Лонганлон по гълъби. Някои изразиха мнение, че той самият би трябвало да бъде надупчен 😀

  Може някому да се стори, че, хм, стрелям твърде встрани от темата, но дълбоко в себе си огромното мнозинство хора поставят граница между своя свят и този на останалите. Или по-право казано – мерят с двоен аршин.

  Все пак екипажът, пуснал бомбата над Хирошима, не се е състоял от изверги. Ето ти пример за отделяне на личното от социалното.

  Хората винаги намират оправдание в целите си за средствата, с които ги преследват.

 6. Имах възможността да познавам покойната г-жа Дочка Банева… Тя беше един чудесен човек! Не я забърквайте в далаверите на когото и да било! Мир на праха й!

 7. Да, оставете жената на мира. Мир на праха и!
  Чудя се само на този човек, как може да замени г-жа Дочка Банева с тази нещастна жена – Евгения…та тя няма абсолютно никакъв стил, нито в поведението си, нито в думите си, да не говорим, че изглежда доста стряскащо, въпреки всичките си чанти, палта, очила..Незнам, аз лично уважавам скромните хора, защото ако парите са изкарани с труд, то човек знае да ги цени и е достатъчно интелигентен, да не парадира с тях.

 8. Евгения не е лош човек. Жената се бори с живота , като всеки човек. Оставете хората да изживеят совя живот и мисията си , защотот аз вярвам че всеки от нас идва на този свят с определена мисия.

 9. … просто завиждате … Имам възможноста да я познавам и е успяла за българска жена 🙂

 10. Жената не е виновна тя просто няма нужната класа да прецени че ако си по интелегентен а не като нея ,няма нужда да парадиш с пари ,дрехи и екскурзии а с повече ум и добро сърце като предишната му жена ДОЧКА БАНЕВА.Тя беше съвършенна.

Коментари са забранени.