сексът продава 2

ads_icecream_pig2.jpgads_icecream_raffy1.jpg

откъде ще си купиш сладолед?

*обещаните снимки от тази тема

Advertisements

24 thoughts on “сексът продава 2

 1. Но ако не ги бях опитвала сигурно щях да си купя от първия тип сладолед

 2. OFFTOPIC

  Здерасти, lyd 🙂

  Имам личен въпрос към теб, който мисля, че не е удачно да се разнася по блогове. Моля те, пиши ми на мейала, за да мога, отговоряйки на твоя мейл, дая задам въпрроса си. За мен е важен.

  Не помисляй, че пиша това, водена от негативни емоции – напротив. Във връзка с мен ти ми откри нещо ново у себе си, което не мога да си обясня, и за това искам да поговорим. Без да ти досаждам излишно, разбира се..

  Паздрявни,
  Вени 🙂

 3. не мисля, че тая разцицена кака с бяло по устата може да ме накара да купя каквото и да било. всъщност, може би единствено таблетки против повръщане. uuugh! =-О

  а рафи рулес! 🙂

 4. хахаха помня я тая реклама с нелепата девойка. егати некадърната реклама, честно. аз винаги обръщам внимание на такива неща, и по телевизията обикновено гледам повече рекламите. но тази е пример за перкефционизъм в неможенето хаха ! купувам рафи. чисто субективно и професионално решение :)))))

 5. простете, забравих да коментирам стайлинг-а на момичето. Класа Димитровград, неделният пазар. Небрежността в разкопчаното ЕЛЕЧЕ?? пасва някак си с олигофренското изражение и невинното омазване със сладолед..

  хм, какъв в надписа: удоволствието е несравнимо?

 6. присъединявам се към мнението на nixonixo…снимката предизвиква отвръщение…
  Сексът продава, но все пак всичко трябва да е направено с вкус

 7. Anchett „класа Димитровград“ какво би следвало да означава?!

 8. Колко извисени се оказаха всички… Аз не знам откъде бих купил. Нищо чудно да купя от това с момичето. Със сигурност сексът ми влияе – за рекламата и за обществото е изгодно да сме му подвластни, за да ни държи под контрол.

 9. тука не става въпрос за никаква извисеност, а за добре направена реклама и за ужасна и евтина (не всмисъл на направена с малко пари, което също май пасва) и грозна реклама. до колко сме подвластни на секса в рекламата.. не знам. по-скоро е друга настройката ни към сексуалните послания в обществеността-било то под формата на реклама, филм или видеоклип.

  Мимоза, точно както Додо е отбелязал, имах предвид пазара за дрехи в Димитровград. Някакво друго пояснение нужно ли е, или критиката ми вече е ясна и позиционирана 🙂

 10. Ok Anchett, само че пазара в Димитровград си е цяла модна индустрия! 🙂 в която сепредлага от всичко 😛 както и да е. Според мен въпросът стои на границата между еротиката и порнографията. Едното е тайнствено и възбужда интерса а другото отвращава. Едно лекичко загатва а другото намеква, и реклама от този род никак не е приятна. Но спомнете си за релкамите на Кока кола, Спрайт, или някои забавни клипчета от МТV които сравнени обаче с ТАЗИ реклама са наистина ефикасни. Смея да твърдя че сексът продава! 🙂 но не и порнографията, въпреки че при отделни индвиди и тя действа като реклама

 11. хаха Милко, абсолютно ! Порнографията (се) продава, има публика, има предлагане и силна продукция. Евала ! Аз лично нямам нищо против сексуалните послания в рекламите, но когато е направено качествено. Примера с рекламата на спрайт е добър, но все пак говорим за фирма като кокакола, където случайни продукти няма- там се намесва една думичка професионализъм. А тая нелепа реклама с омазаното девойче хич не влиза в сравнителните категории.

 12. Zavisi…porno kato tova:

  pecheli ot sex-a

  No v sashtoto vreme kachestven sex – erotika – pak prodava kato tova

  Ne naprazno sex-a se sravnqva s orajiq ili barzi koli, ili adski bogati predpriemachi – Basic instinct, dostavq strahotno udovolstvie, no i e MNOGO opasen.

  sex sell…sex sell… 🙂

 13. ???

  klipa koito postnah ne e v kategoriq za adults, taka che tova ne vijdam da e problem! Pak i kade otiva pravoto na svoboda 🙂 i rech 🙂

 14. Нищо, от чиято уста излиза бяла течност, не може да ме накра да си купя каквото и да било. Ако ще и Брад Пит да беше на първата реклама, с това бялото, дето му излиза от устата, щеше да ме накара да го омразя.
  Накратко – първата реклама нямаше и да я забележа, ако не беше сложена тук и целта на занятието не беше да я разгледам, щот мозъкът ми филтрира автоматично всякакви неща с цици по тях. Не ме влекат. Виж, ако беше зноен момък… Ама пак с туй бялото от устата щеше да ме отврати, брррр! А втората реклама предизвика в мен обилно слюнкоотделяне! Тези апетитни сладоледи, които просто те подканят да съгрешиш с тях… Мммммммм!

 15. марфичка, редактирах бая твои коментари -изтрих ти мейла и url-то. стигнах назад до декември, ама сега нямам време да продължа. нямам идея какво друго да направя. можеш да не си оставяш мейла и адреса на блога, понеже при мен изобщо не са задлъжителни полета 🙂

 16. В Хасково съм ходила два пъти. Веднъж на сватба, втория – на разходка. Доста неща видях и запомних от там, но първото нещо, което асоциирам с града е точно тази реклама, която видях и снимах това лято там. Това и многото заведения – в един момент си помислих, че на всеки жител на Хасково се пада по един бар. По това време не знаех за съществуването на този блог, та затова сега, когато го открих, коментирам :>

Коментари са забранени.