блогчето ми!!!

mandala.jpg
понякога се чудя дали да запазвам някои от текстовете в този блог, защото може да се случи нещо и да изчезнат. и все забравям.

има ли смисъл? нали ако изчезнат, ще напиша нови? да не би да запазвам всичко, което пиша? май отдавна не го правя 🙂 и така живея с усещането, че ще напиша още много неща, които да са полезни и забавни на някого.

дали да запазвам или да оставя блогчето като свещ на вятъра, като пясъчна мандала

Advertisements

4 thoughts on “блогчето ми!!!

  1. Мандалата показва света които е без същност празен и всеки един момент от него е нищо както и всичко така и това което пишеш може да е нищо или всичко. Ние сме това което мислим и чрез мислите си създаваме света той е отражение на нашите мисли на това което сме и света е просто нас.

  2. Периодично ме връхлитат много подобни мисли:))))) Част от текстовете ги имам така или иначе, защото рядко пиша директно в блога. Ами останалите? Надлежното им съхраняване започва да ми прилича на трупането на предмети, което леко ме притеснява, особено след изриването на 200 квадрата таван от натрупванията на няколко поколения. От друга страна текстовете в блога ми (повечето) напомнят на небрежно направени снимки и това ми харесва.

  3. Наскоро се местих и извхрълих всички тетрадки, на които съм писала чернови за блога 🙂

Коментари са забранени.