краят на света

gysenica.JPG

това е над 10 см гъсеница, която днес прекосяваше алеята на парк кенана в хасково. откри я майка ми и изпадна в паника – според нея това е животно, което никой не е виждал, което не е никак безобидно и кой знае какви беди ще донесе на човечеството.

и други зяпачи видяха гъсеницата в този дух и бяха доста предпазливи с нея. някои я снимаха. имаше предложения да се занесе някъде за изследвания.

казах им „представете си, че се разхождате в неделя по кенана и някой ви сложи в кутия и ви занесе за изследвания“. гъсеницата се хвана здраво за клечката, която й подадох и беше пренесена от другата страна на асфалтовата алея, където се надявам да е в безопасност.

коментарът на мой скъп приятел беше „ma chere, този ваш rescuer mentality ще погуби света“. та ако след някой ден осъмнете в хичкокоподобен кошмар, знаете кого да пребиете с камъни …

ако някой желае видео, да се обади 🙂

Advertisements

11 thoughts on “краят на света

  1. ААХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХААХАХХАААХАХ 🙂 🙂 🙂 🙂 Аз искам видео! 🙂

  2. Олеее, представяте ли си каква пеперуда ще стане един ден от тази гъсеница!!! :)) Хахахаха, ако такова чудо прелети покрай мен или ми кацне на рамото – умирам на място! 😛

  3. az vidqh v gradinata mi na su6tata,samo 4e beshe zelena sus sinio i pak na takiva to4ki,ne znaete li kakuv vid e?

  4. Днес видях същата,когато я бутнах с пръчката пръчката започна да пръщи все едно протича ток по нея,доста чудно създание.

Коментари са забранени.