101 неща, които можеш да направиш преди да станеш на 40

цена 5.99 лв

едва ли бих погледнала такава книга, но имах късмет да ми я тикнат под носа. прочетох няколко статийки, прехвърлих заглавията … не, не, не е от този тип:

becoming a bitch

не е като полезните съвети, които видях в единствения брой на cosmopolitan, който съм купила през живота си, подлъгана от изказването на бабето cosmopolitan, което се появи в шоуто на слави и заяви, че това е списание за самостоятелните жени и пр. ниюо подобно! целият брой представлявашеуроци как да прелъстим и задържим мъжа. ужас! не, тази книжка не ми изглежда да е наръчник за тези, които искат да станат кучки.

и какво сега, седя и гледам тази книга като откровение – не защото казва нещо, което да ми е неизвестно…и може би някои неща се дискутират и в женските списания, които спрях да чета точно защото започнаха да прекаляват с полезните съвети. нееее, хора, неее, тази книга ме подсеща, че искам да пиша, за да бъда полезна … като carrie bradshaw 🙂

с какво мога да бъда полезна аз, която така и не успях да стана кучка? която не само че не задържам мъжете, ами не се и опитвам, и още по-страшно – тръгвам си от тях и хич не правя опит да се задълбочавам защо се е стигнало дотам, понеже смятам, че не си струва, щото първо на първо не съм избрала мъже, дето да си струват … а може би над това трябва да мисля, но нека не се отклонявам от темата.

мисля, че имам какво да кажа на жените – неща, които, вероятно женските списания не им казват (а може би е време да проверя какво казват напоследък женските списания) … и кой знае, кой знае, някой ден да напиша женско списание като инекое друго …

можеш да си направиш сметка що за човек ти препоръчва тази книга 🙂 избираш сам/а

Реклами