pickwick

mh

нещо не ме кефи. купих си зелен микс – не рискувам да пия пакетчетата с жасмин, ама и останалото не ме кефи. сега имам един english tea, дето го пия, щото не съм намерила време да си купя нещо по-свестно. rooibos и то е едно никакво. и след тези опити реших, че пикуик не става, колкото и да му е известно името…(или ми е известно от книгата на дикенс за клуба пикуик, дето така и не съм чела?!!?)

Реклами

5 thoughts on “pickwick

  1. Ако са ти останали пакетчетата с жасмин можеш да ми ги дадеш, аз го харесвам много!

    Rooibos не е чай от чаено дръвче, а съвсем различен вид растение, така че е нормално вкусът му да е доста по различен, а и той се пие предимно като билка, не толкова за удоволствие. Има поне 2 вида – червен и зелен, пробвай и 2-та.

  2. Пиеш само черен или зелен, никога плодов? Пикуик имат един от моите фаворити – ягода с шипка. Малина с шипка пък ми предлага Липтън…
    Обичам чай. Различен – особено зимата поддържам набор от двайсетина вида, черен, зелен, плодов…

  3. пия всякакъв, ако не е на пикуик 🙂 пълни са с изкуствени аромати – усеща се много гадно! пробвай twinings и ще усетиш разликата!

  4. Хм… Онзи ден едни млади хора ми обясняваха, как само родните чайове били хубави поради липсата на ‘подобрители’. Може, разбира се, моят вкус да е окуцял от прекомерно чаепитие, но мен Галера никак не ме грабва…
    Да, Туайнингс са добри. И Липтън харесвам. Не знам, може би е поради видовете чай, които купувам (за Пикуик), но не съм усещала такава натрапчива разлика.

Коментарите са изключени.